Werkwijze

what is your style?

Voorafgaand aan een afspraak adviseren wij iedere klant om zich te oriënteren.

Doe alvast inspiratie op! Ga na wat jij denkt dat jou mooi zal staan of wat je zelf graag terug zou willen zien in je maatkleding. Denk hierbij ook alvast aan de kleuren en eventuele details die je graag zou willen hebben verwerkt in je maatkleding.

Na de oriëntatiefase is het tijd voor een afspraak. Wij hanteren een levertijd van 6 weken voor alle maatkleding. Plan dus op tijd je afspraak in. Voor een trouwpak adviseren wij om tussen de 3 en 6 maanden voorafgaand aan jullie trouwdag langs te komen!

you are welcome 7 days a week

Je bent bij ons 7 dagen per week welkom in onze showroom te Eindhoven. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen boek je via ons online afspraak formulier een afspraak in op een door jou gewenste tijd, datum en locatie. Heb je wat meer vragen neem dan gerust telefonisch of per email contact met ons op.

Na het boeken van een afspraak krijg je van ons altijd een afspraak bevestiging per e-mail.
Nu dat jij een afspraak hebt staan adviseren wij je om inspiratie op te blijven doen en ook afbeeldingen op te slaan. Je kunt deze afbeeldingen dan meenemen op de dag van de afspraak.

We create your wishes

Op de dag van je afspraak zal onze ervaren maatspecialist luisteren naar jouw wensen en je adviseren en begeleiden door ons uitgebreide assortiment stoffen, pasvormen en stijlopties.

Gedurende de afspraak wordt er continu rekening gehouden met jouw wensen en visie, maar laat je ook eens verassen door onze maatspecialist. Wellicht dat een totaal andere stijl veel beter bij je past!

Opeenvolgend worden jouw lichaamsafmetingen afgenomen en genoteerd. Indien gewenst worden de kledingstukken direct besteld. Na het plaatsen van je bestelling zullen jouw persoonlijke afmetingen, stofselecties en pasvorm keuzes doorgegeven worden aan ons atelier. Bij ons atelier wordt jouw maatkleding vervolgens zorgvuldig met de hand gemaakt en geleverd binnen 6 weken.

the perfect fit in 6 weeks

Na 6 weken is het tijd om je maatkleding te bewonderen. Afhankelijk van je wensen kan dit in onze showroom te Eindhoven of op de gewenste locatie.De kledingstukken worden doorgepast en zorgvuldig gecontroleerd door onze maatspecialist. Indien er nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden wordt dit ter plekke afgespeld en vervolgens overgedragen aan onze lokale coupeuse. Aanpassingen die gedaan moeten worden zijn kosteloos.

fine tuning your look

Na de kleine aanpassingen is het eindelijk zo ver om jouw persoonlijke kledingstuk te dragen. 


Ben je nog opzoek naar accessoires voor je maatblouse, maatpak of trouwpak? Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie accessoires om de puntjes op de i te zetten!