Verzenden en retourneren

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijd binnen Nederland is in principe 1 a 2 werkdagen. De levertijd naar België is 2 a 3 werkdagen. Het kan voorkomen dat er bij de postdistributie (PostNL of DPD) buiten onze macht om vertraging ontstaat.
Een pakket kan bij u thuis geleverd worden, of bij een afhaallocatie, dit dient u dan aan te geven bij uw bestelling.

Wat zijn de verzendkosten?
Al onze bestellingen worden verstuurd met een track en trace bewijs, zodat u online het pakket kunt volgen. Voor Nederland geldt: voor een brievenbus pakketje betaald u 6 euro en voor een pakket 7,50. Voor België is een brievenbuspakket 7,75 euro en voor een pakket tot 1 kg 11 euro en tot 10 kg 13,50 euro. Moet uw bestelling naar een ander land verstuurd worden, neem dan even contact met ons op voor de meest gunstige tarieven

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Bestellingen binnen Nederland die door de brievenbus passen worden met PostNL of DPD verstuurd. Je hoeft in dit geval dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden met DPD pakketdienst verstuurd.
Bestellingen naar het buitenland worden met DPD verstuurd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Wij bieden je momenteel de volgende betaalmethoden aan:
Vooruit betalen via Bank
Onze bankgegevens zijn:
IBAN: NL56 RABO 0376 4096 81

Ten name van: Suits by Queens

Hoe ruil of retourneer ik mijn bestelling?
Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren als jij -om wat voor reden dan ook – niet helemaal blij bent met je aankoop. storten wij de waarde van het geretourneerde artikel terug op dezelfde wijze als dat jij ons betaald hebt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Zorg er voor dat u de artikelen met een track en Trace verstuurd en bewaar het verzendbewijs zorgvuldig totdat wij de artikelen ontvangen hebben. Zodra wij de bestelling retour ontvangen hebben in ongebruikte staat , ontvang je uiterlijk binnen 7 dagen je betaling retour.
Is een Artikel speciaal voor je besteld of gaat het om een maatwerk product, dan is het niet mogelijk om het product te retourneren.
Download dit retour formulier

Ons retouradres:
Suits By Queens
Afdeling retouren
Boschdijk 660
5624 CB Eindhoven
Nederland

Hoe annuleer ik mijn bestelling?
Als je een bestelling wilt annuleren, neem dan contact met ons op. Het is geen probleem je bestelling te annuleren. Mocht het voorkomen dat je bestelling al verstuurd is, dan kun je deze uiteraard retourneren.