Smoking

Make a statement

Een smoking is een echte musthave item in jouw garderobe. Een smoking is tijdloos en kan voor vele gelegenheden gedragen worden. Denk hierbij aan een trouwdag, event of groot feest.

Tegenwoordig wordt een smoking niet meer enkel in het zwart gedragen. De kleur en stoffen mogelijkheden voor een smoking zijn heel divers. Kies tijdens het samenstellen van jouw smoking uit verschillende soorten stoffen en kleuren. Ben je opzoek naar iets unieks en dat meer opvalt? Kies dan voor een opvallende jacquard print of een sjieke velours stof met satijnen details. De mogelijkheden bij ons zijn uitlopend. Jij bepaalt zelf hoe de voering, revers en alle andere details van de smoking eruit komen te zien, en wij? Wij helpen en adviseren jou om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuzes maakt!

One of a kind

De smoking wordt volledig op jouw lichaamsbouw en houding gemaakt. Gedurende de afspraak wordt je op gemeten waarna jouw persoonlijke afmetingen gebruikt worden om jouw op maat gemaakte smoking te realiseren. Voor het maken van een opmaat gemaakt smoking hanteren wij een levertijd van 6 weken. Na 6 weken kun jij volop genieten van de door jouw op maat gemaakte one of a kind smoking!

Geen tijd om langs te komen in onze showroom? Dat is geen probleem, wij komen namelijk ook op locatie.