Nazorg

Aftercare

Wat is maatkleding zonder de perfecte nazorg? Als je het aan ons vraagt is nazorg een van de belangrijkste dingen om je maatkleding er continu sprekend en perfect uit te laten zien. Afhankelijk van de staat van je maatkleding bieden wij verschillende nazorg services aan.

Body changes?

Ben je wat gespierder geworden of juist wat afgevallen? Zit je maatpak hierdoor niet meer zo perfect? Geen paniek! Onze maatpakken zijn zo gemaakt dat er altijd wel wat ruimte is om te verruimen of in te nemen indien nodig. Klik hier voor het maken van een afspraak voor het aanpassen van je maatkleding.

Professional cleaning service

Bij ons kun je terecht voor het laten reinigen van je maatpak, overhemd en andere kledingstukken. Je maatkleding wordt professioneel gereinigd zodat deze weer als nieuw is.

Ben jij een vaste klant van Suits By Queens of Queen’s Bruidsmode? Dan profiteer jij van 10% korting op de reinigingskosten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het reinigen van jouw kledingstukken.

TIJD VOOR EEN NIEUW MAATPAK OF OVERHEMD?

Ben jij toe aan een nieuw maatpak, overhemd, jasje of enkel een broek? Heb jij je lichaamsgewicht kunnen behouden sinds de laatste metingen? Dan zullen we jouw maten opnieuw gebruiken. We hebben jouw gegevens natuurlijk zorgvuldig genoteerd. Je weet inmiddels hoe het werkt, dus zal alles een stuk vlotter verlopen, tevens is het dan mogelijk om op afstand en bestelling te plaatsen. Twijfel je of je bent veranderd, neem dan even contact met ons op of boek een afspraak.