Trouwpak op maat

Trouwpak op maat

the big day

Gefeliciteerd, het is zover jullie gaan trouwen!

Dat betekend heel veel dingen regelen, maar ook dat jij op jullie trouwdag de 2e best geklede persoon zult zijn. Bij Suits By Queens kun jij terecht voor je meest belangrijkste en bijzonderste outfit in je leven, jouw trouwpak!! Wellicht is je trouwdag nog ver weg en ben jij nog niet bezig met hoe jouw trouwpak eruit moet komen te zien.

Begin echter wel op tijd met het oriënteren van wat jij mooi vindt. Sla foto’s op van stijlen en kleuren die je aandacht trekken en je goed staan.
Wij raden je aan om tussen de 3 en 6 maanden voor jullie trouwdag te beginnen met de zoektocht naar jouw trouwpak.

Suits by Queens hanteert een levertijd van ca. 6 weken voor een trouwpak.

Het perfecte trouwpak

Tijdens een afspraak in onze showroom creëren we samen jouw perfecte trouwpak.

Gedurende de afspraak wordt geen enkel detail overgeslagen. Samen brengen we ieder detail van jouw toekomstige trouwpak in beeld en kijken we secuur naar de stoffen en materialen die jij graag wilt terug zien in jouw trouwpak.

Je kunt ons hierbij helpen door vooraf inspiratie op te doen en dit mee te nemen. Denk aan foto’s van verschillende stijlen en kleuren. Dit om het proces te versoepelen, aangezien de keuze in stijlen en kleuren zeer uitlopend is.

Tevens adviseren wij ook altijd om iemand mee te nemen naar de afspraak die jou goed kent en ook al wat informatie heeft over wat de bruid gaat dragen.

Wij willen graag dat alles klopt en goed wordt weerspiegeld op deze belangrijke dag en alle handjes kunnen daarbij helpen. 

Trouwpak op maat
Trouwpak op maat

Personal touch

Maak je trouwpak persoonlijk door deze een personal touch te geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een monogram, trouwdatum of een korte tekst aan de binnenzijde van de jas. Of wat dacht je ervan om het jasje te voeren met persoonlijke foto’s van jullie samen?

De mogelijkheden zijn zeer uitlopend! Tijdens een afspraak denkt onze maatwerk specialist graag met je mee over het verwerken van een personal touch.

Team Groom

Tijdens deze bijzondere dag willen je gasten er natuurlijk ook goed gekleed uit zien. Je (schoon)vader, getuigen, ceremoniemeester en vrienden spelen deze dag ook een belangrijke rol. En ook zij zullen op zoek gaan naar een pak voor deze dag en kunnen hiervoor bij ons terecht. Wellicht willen jullie een bepaalde kleur of het zelfde pak voor bepaalde gasten. Al gaat het enkel om een overhemd, jasje of pantalon, alles is mogelijk en we denken graag met jullie mee.

Trouwpak op maat