Maatpak

The perfect fit

Suits by Queens gevestigd te Eindhoven ontwerpt samen met jou een persoonlijk maatpak dat perfect aansluit op jouw lichaam en voorkeuren.

Een maatpak is een investering in je zelfvertrouwen, en wij helpen daar maar al te lief aan bij. Samen kijken we naar jouw wensen en wat het beste bij jou past. Alle aspecten worden meegenomen in het proces en niks is te gek.

Wij ontwerpen een maatpak dat volledig aansluit op jouw lichaamsbouw en wensen. In een maatpak van Suits by Queens straal je. Of het nu een luxe 3-delig pak is of een mix match pak, wij zorgen ervoor dat jouw wensen gerealiseerd worden.

Suits by Queens levert enkel maatwerk van hoogwaardig niveau. Afhankelijk van jouw keuzes leveren wij maatwerk in verschillende gradaties. Samen met onze maatwerk specialist kies jij de stoffen, knopen, voering en details voor je maatpak. Daarnaast bepaal jij ook het type binnenwerk van je pak. Ga je voor een full-canvas of voor een half-canvas?

What's the difference?

Voor de binnenvoering van een maatpak wordt er onderscheid gemaakt tussen full-canvas en half-canvas, en dit verschil voel je!

Ga je voor een full-canvas pak? Dan kies je voor een pak dat bestaat uit een laag paardenhaar die tussen de onderste en bovenste laag zit.

Een full-canvas pak behoudt te allen tijde zijn vorm en verzakt niet. Bij een full canvas maatpak ben je te allen tijde verzekert van een perfecte vorm, die samensmelt met jouw lichaam!

 

Naast een full canvas pak kun je ook kiezen voor een half-canvas pak. Bij een half-canvas is de laag paardenharen enkel in het bovenste gedeelte van het pak  genaaid. In het onderste gedeelte van het pak bevindt zich geen paardenhaar.

Half canvas is de ideale uitkomst voor de mensen die verlangen naar de uitstraling van een full canvas pak, maar opzien tegen de kosten van een full canvas pak.

Belangrijk om te weten is dat bij een half-canvas pak er sprake is van minder handwerk. Hierdoor ligt de prijs een stuk lager dan bij een full canvas pak.

Your design, your price

Wij gebruiken stoffen van verschillende stoffenhuizen in verschillende prijscategorieën. De prijs van een maatpak wordt voornamelijk bepaald door de stof keuze. Afhankelijk van de keuze leveren wij maatpakken vanaf 700 euro

Hoe exclusiever en luxer de stof hoe duurder het pak. Heb jij een specifiek budget voor ogen voor jouw maatpak? Geeft dit dan aan bij je afspraak. Onze maatwerkspecialist kijkt dan samen met jou naar de mogelijkheden binnen het vastgestelde budget!

Jouw complete maatpak wordt binnen 6 weken geleverd. Het is altijd mogelijk dat er nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden. Deze aanpassingen worden door onze lokale ervaren coupeuse gedaan. Aan deze aanpassingen zitten uiteraard geen extra kosten aan verbonden!

Heb je geen tijd om langs te komen in onze showroom om jouw maatpak te ontwerpen? Dat is geen enkel probleem, wij begrijpen dat jij het druk hebt of liever in een thuis sfeer jouw maatpak wilt samenstellen. Suits by Queens bied de service om ook op locatie te komen.